Check

Global traffic rank

 • 1 575 218

 • Daily visitors

  246

 • Daily pageviews

  491

USER RATINGS

Website is generally safe

Trustworthiness: Good
Child safety: Good

User engagement

Bounce rate:

64%

Average time on site:

1 min

vetevendosje.org

Vetevendosje.org: Lëvizja VETËVENDOSJE! – Lëvizja VETËVENDOSJE! Online

Lëvizja VETËVENDOSJE! është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin e Kosovës. Lëvizja VETËVENDOSJE! angazhohet...

Vetevendosje.org: visit the most interesting Vetevendosje pages, well-liked by users from Albania, or check the rest of vetevendosje.org data below. Vetevendosje.org is a low-traffic web project, safe and generally suitable for all ages. We found that Albanian is the preferred language on Vetevendosje pages. Their most used social media is Facebook with about 99% of all user votes and reposts. Vetevendosje.org is built on WordPress and uses Apache Tomcat for server.

Language: Albanian language flag Albanian
Last check

vetevendosje.org most visited pages

 • VETËVENDOSJE!

  Lëvizja VETËVENDOSJE! është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin e Kosovës. Lëvizja VETËVENDOSJE! angazhohet edhe për ndrysh...

 • Jahja Kokaj – Lëvizja VETËVENDOSJE!

  Jahja Kokaj Jahja Kokaj është lindur me 1 qershor 1948 në Gjakovë. Studimet universitare dhe post-univeristare i ka perfunduar në Universitetin e Prishtinës, Zagrebit dhe Moskës – Lomonosov. Specializ...

 • Mimoza Kusari-Lila – Lëvizja VETËVENDOSJE!

  Mimoza Kusari-Lila Mimoza Kusari-Lila u lind më 16 tetor 1975 në Gjakovë. Studimet i mbaroi në Universitetin “Hasan Prishtina”, në Fakultetin Ekonomik. Studimet post-diplomike i përfundoi në ShBA në f...

Social media reactions

SERVER network INFO

vetevendosje.org

104.31.78.55

Hosting provider:

CloudFlare, Inc.

DOMAIN

Registrar: Public Interest Registry
Registrant: Levizja VETEVENDOSJE!
Updated: June 27, 2016
Expires: July 02, 2021
Created: July 02, 2005

vetevendosje.org is built with

Server: Apache Tomcat
Programming language: PHP
CMS: WordPress

WHOIS DATA