Check

Global traffic rank

 • 4 262 113

 • Daily visitors

  N/A

 • Daily pageviews

  N/A

USER RATINGS

Website is generally safe

Trustworthiness: Good
Child safety: Unknown

User engagement

Bounce rate:

59%

Average time on site:

2 min

shqip.al

Shqip.al: Portali Shqip Online

Shqip.al: visit the most interesting Shqip pages, well-liked by users from Albania, or check the rest of shqip.al data below. Shqip.al is a low-traffic web project, safe and generally suitable for all ages. We found that Albanian is the preferred language on Shqip pages. Their most used social media is Facebook with 100% of all user votes and reposts. Shqip.al is built on WordPress and uses Nginx for server.

Language: Albanian language flag Albanian
Last check

shqip.al most visited pages

 • Portali Shqip

  Për shumicën e njerëzve, parajsa është një det me rërë të bardhë dhe një kokteil tropical. Më poshtë po ju rendisimi 5 prej ishujve më të pëlqyer në botë. Palawan, Philippines Boracay, Philippines Isc...

 • Armiku më i madh i një gruaje? Mungesa e kohës për veten! | Portali Shqip

  Disa muaj më parë, ndërsa përpiqesha të gjeja kohë në ditët e mia të ngarkuara, për të shkruar, një koleg më sugjeroi të lexoja një libër për r

Social media reactions

SERVER network INFO

shqip.al

104.248.40.143

Hosting provider:

DigitalOcean, LLC

DOMAIN

shqip.al is built with

Server: Nginx
Programming language: PHP
CMS: WordPress

WHOIS DATA